Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

1. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI OG HVORNÅR?

Vi indsamler personoplysninger om dig i form af dit navn, din adresse, telefonnummer og e-mail. Vi kan indsamle disse personoplysninger, når du kommunikerer med os via e-mails eller udfylder en formular på vores website.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer eller besvare din henvendelse til os. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret
  • Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret
  • Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger
  • Som registreret hos michelsensko.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

2. A/S MICHELSEN & RASMUSSEN ER ANSVARLIG FOR BESKYTTELSEN AF DE PERSONLIGE OPLYSNINGER.

A/S Michelsen & Rasmussen
International House 114
Center Boulevard 5
DK-2300 Copenhagen S

Telefon: +45 36 30 85 11
E-mail: info@michelsensko.dk

3. HVOR LAGRES PERSONLIGE OPLYSNINGER?

De indsamlede personoplysninger lagres i vores kundedatabase samt i tilknyttede systemer, som kontrolleres af A/S Michelsen & Ramussen.
Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til både lagring og behandling af dine oplysninger, men i alle tilfælde er A/S Michelsen & Rasmussen ansvarlig for lagring, behandling og beskyttelse af dine oplysninger.

4. HVAD BRUGER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER TIL?

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

  • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer til dig
  • For at indfri købs- og returaftaler
  • Til at overholde gældende lovgivning
  • Afsendelser af beskeder via sms og e-mail
  • Besvarelse af dine henvendelser og information om nye eller ændrede tjenester
  • Forbedre vores website

Dertil kommer, at vi automatisk modtager og optager informationer fra din computer og browser, inkluderet din IP adresse, software og hardware egenskaber, og de sider du besøger, når du besøger vores website.

Efter dit samtykke kan vi endvidere bruge dine personoplysninger til følgende formål:
Afsendelse af markedsføringsmateriale som f.eks. nyhedsbreve, sms og andre elektroniske/digitale kanaler, som du selv har tilmeldt dig.

5. HVEM HAR ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi er ene ejere af informationerne indsamlet på dette website. Dine personlige identificerbare informationer vil ikke blive solgt, udvekslet, overført eller givet til nogen anden virksomhed af nogen grund overhovedet, uden din accept, udover når nødvendigt for at gennemføre en forespørgsel og/eller transaktion, eksempelvis forsendelse af en ordre.

Dine personoplysninger overlades til A/S Michelsen & Rasmussens samarbejdspartnere, som leverer ydelser på vegne af A/S Michelsen & Rasmussen, kun til at opfylde ovennævnte tjenester.

Disse samarbejdspartnere kan f.eks. være leverandører, speditører i forbindelse med levering af varerne, leverandører af online services eller databehandlings-services, identitetskontrol og informationer omkring betaling.

6. SIKKERHED

Vi hverken sælger, handler eller på anden vis overfører dine personligt identificerbare informationer til ekstern part. Dette inkluderer ikke betroet 3. part, som bistår os i håndteringen af vores website eller udfører vores forretning, så længe disse accepterer at holde disse informationer fortrolige.

Vi mener, det er nødvendigt at dele informationer for at kunne undersøge, undgå eller reagerer på illegale aktiviteter, mistanke om bedrageri, brud på vores brugerbetingelser, eller andet påkrævet ved lov.

Ikke private informationer kan derimod videregives til andre parter til brug for marketing, reklame eller andet.

Vi anvender kun samarbejdspartnere, der har implementeret samme politikker om beskyttelse af personoplysninger, sikkerhedsforanstaltninger og procedurer, som vi selv internt har gjort.

7. DINE RETTIGHEDER

Du har, med visse lovbestemte undtagelser, til hver en tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig og at få slettet disse oplysninger. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål.

Du kan kontakte os ved enten at ringe eller skrive til os på:

Telefon: +45 36 30 85 11
E-mail: info@michelsensko.dk

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os via mail, telefon eller brev.

8. AFMELD

Der udsendes ingen e-mail-reklamer eller lignende fra michelsensko.dk uden din accept.

Vi bruger e-mailadressen, som du giver til at sende dig informationer og opdateringer vedrørende din ordre, lejlighedsvise virksomhedsnyheder, relateret produktinformation, osv. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at afmelde modtagelse af fremtidige e-mails, så inkluderer vi detaljeret instruktioner til afmeldelse i bunden af hver e-mail.

9. SAMTYKKE

Ved brug af vores website giver du samtykke til vores fortrolighedspolitik.

10. COOKIES

Cookies – En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
På vores website anvender vi cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Cookies kan slettes i InternetExplorer 5.X under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

KONTAKT

A/S Michelsen & Rasmussen
International House 114
Center Boulevard 5
DK-2300 København S

Telefon: +45 36 30 85 11
E-mail: info@michelsensko.dk

BETINGELSER

Privatlivspolitik